Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Hotels in Oostende - Steden dichtbij Oostende (of wat verder...)
Hotels in Oostende

Description

Enkele hotels in Oostende die ik zelf zou aanbevelen voor een heerlijk verblijf aan de belgische kust. Geniet van een heerlijk weekendje Oostende in één van deze hotels


My Links

Home
Weblog Archives


Favoriete Blogs

Hotels Brussel
Hotel Oostende
Hotels Knokke
Hotels Blankenberge
Hotel Brussel
Hotels Brugge
Hotel Brugge
Hotels in Oostende
Hotels Oostende
Oostende Hotels
Hotel Knokke-Heist
Hotels Oostende
Hotels Brugge
Hotels Kust
Hotels aan de Kust
Hotel Kust
Belgische Kust Hotels
Hotel in Oostende
Hotels Knokke
Hotels Antwerpen
Hotels Oostende
Oostende Hotel
Hotels Knokke-Heist
Brugge Hotels
Hotel in Oostende
Hotels Blankenberge
Blankenberge Hotels
Hotel Blankenberge
Weekend Antwerpen
Hotels Antwerpen
Hotel Antwerpen
Hotel in Antwerpen
Hotel Antwerpen
Hotels Brugge
hotels Brugge
Hotels Antwerpen
Hotels Oostende
Hotels Antwerpen
Hotels Knokke-Heist
Info over Boek Uw Hotel
Brugge Hotel
Brugge Hotels
Hotels in Brugge
Hotels Brugge
Weekendje Brugge
Hotels Brugge
Hotels Brussel


Favoriete Startpagina's

Startpagina Hotels Reserveren
Goedkope hotels startpagina
Hotels in Parijs startpagina
Startpagina goedkope hotels
Startpagina goedkope hotelletjes

Steden dichtbij Oostende (of wat verder...)Wie na Oostende eens wat anders wil, kan eigenlijk overal in België en daarbuiten terecht om een geslaagd verlengstek aan zijn vakantie te breien. Alleen al in Vlaanderen is het aanbod aan bruisende en/of historisch interessante steden enorm groot. Zo is logeren in een hotels Bruges is ontzettend leuk, of het nu putje winter is of vollebak zomert. De stad kan een gigantisch grote waaier aan toeristische troeven voorleggen dat zelfs alle Japanse en Chinese toeristen eronder zouden kunnen.
 

Het is altijd bijzonder leuk om eens een paar dagen, een weekend of zelfs ganse vakantie te logeren in een hotels Brugge aanbiedingen, vanwege de talloze toeristische, culturele, gastronomische en recreatieve mogelijkheden. Een hotelspecials in Brugge ontspant je meteen en doet je eens lekker alle zorgen vergeten.


Een paar weken geleden kon ik profiteren van schitterende citytrip naar Brugge, samen met mijn vriendin. Het was ontzettend lang geleden dat we er nog eens met z'n tweetjes konden op uit trekken, we hebben er dan ook met volle teugen van genoten. Ik had vroeger al eens verbleven op hotel in Bruges toen ik klein was, vandaar dat ik niet zoveel herinneringen had aan die citytrip, ditmaal was het anders: iedere dag ontdekten we wat nieuws! In Brugge kun je je onmogelijk vervelen!Ook wat natuur betreft, hoeven we hier bij ons niet onder te doen: zo kun je altijd terecht voor een deugddoend weekendje in een van de hotels in de Belgische Ardennen.Ook een citytrip naar Antwerpen is sterk aan te bevelen, de stad is op sommige plaatsen even adembenemend dan Brugge maar heeft als belangrijke extra voordeel dat ze veel hedendaagser is, heel wat bruisender vooral. Zij die op zoek zijn naar de nieuwste mode of de hipste feestjes: Antwerpen is ontegensprekelijk de place to be!
Ook voor wie in een hotel in Parijs centrum verblijft, zal merken dat er hier heel wat 'moderner' aan toe gaat. Eerder dan enkel een soort van openluchtmuseum te zijn, legt Parijs de vinger aan de pols van al wat trendy, actueel en vooruitstrevend is.Of wat had je gedacht van een weekendje in een hotel in Amsterdam? Je hoeft niet perse de hippie of provo te gaan uithangen, die tijd is (gelukkig maar) allang gepasseerd. Toch heeft Amsterdam iets wat andere steden niet hebben en waardoor honderdduizenden mensen kiezen om de stad aan te doen. En trust me, ik heb het niet over de coffeeshops hoor, wees gerust, de stad pulkt uit van de bezienswaardigheden, hippe buurten, heerlijke restaurants, enz... Een verblijf van een paar dagen in een luxe hotel Amsterdam, dit heeft zich nog nooit iemand beklaagd, noch zij die wat budgetvriendelijker willen logeren, bijvoorbeeld in een hotel Deventer centrum, een mooie Hanzestad aan de Ijssel, net als Brugge van historisch groot belang! Na je verblijf in Oostende zal je dus niet lang op droog zaad zitten, keuze te over en je hoeft heus niet ver te rijden om aan je trekken te komen!

Posted: 18:20, 5/5/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->